Sada doplňků ke dřezu JOSEPH JOSEPH Sink Set 10448

Kód: NAO_1570848
1 269 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení
Odkapávač k umístění přímo vedle dřezu, polohovací hubice na odtok vody do dřezu, kostrukce z lakovaného kovu, spodní tác a držák na příbory z ABS plast, 13 x 38 x 24 cm (VxŠxH)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada doplňků ke dřezu JOSEPH JOSEPH Sink Set 10448

Udržujte svůj dřez čistý a uklizený s touto sladěnou sadou obsahující tři položky.

Mytí rukou, mytí nádobí a následné uklízení nebylo nikdy tak snadné.

Ideální dárek pro perfekcionisty nebo lajdáky ve vašem životě.

Sada obsahuje:

  • Dávkovač tekutého mýdla ovládaný jednou rukou JOSEPH JOSEPH C-pump

    Jedinečný design této pumpičky na mýdlo znamená, že ji lze snadno ovládat hřbetem jedné ruky, což pomáhá udržovat horní část hlavy pumpy čistší a hygieničtější. Jednoduše vložte ruku do otvoru ve tvaru C a pevně zatlačte, abyste nanesli mýdlo na prsty nebo do dlaně.

    Jednotka má protiskluzovou základnu, okénko ukazatele hladiny mýdla na zadní straně a snadno se plní a čistí. Vhodné pro všechny typy tekutých mýdel na ruce.

  • Kartáč na nádobí s integrovanou opěrkou dřezu Joseph Joseph Edge

    Tento výrazný kartáč na nádobí pomáhá plně využít prostor kolem dřezu tím, že se v něm pohodlně ukládá! Konstrukce má protiskluzovou podložku, která umožňuje její uložení na vnitřní hraně dřezu, čímž šetří místo a umožňuje přebytečnou vodu a mýdlovou pěnu úhledně odtékat. Hlava kartáčku, která nepoškrábe, je zakřivená, aby pomohla čistit rohy táců a pánví, a má integrovanou škrabku na pánve pro silné usazeniny jídla.

  • Kuchyňský stojánek Caddy Sink Tidy

    S tímto vysoce praktickým designem nebylo mytí nádobí nikdy tak organizované. Hlavní tělo jednotky poskytuje dostatek prostoru pro uložení láhve na mycí prostředek a kartáče a integrovaná kolejnička poskytuje prostor pro zavěšení a sušení vlhkých utěrek.

    Velká vypouštěcí deska v základně vytváří vyhrazenou oblast pro umístění vlhkých houbiček a skrytá nádržka pod jednotkou shromažďuje veškerou odvedenou vodu připravenou k likvidaci. Celou jednotku lze demontovat pro snadné čištění.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Držáky do dřezu
Záruka: 3 roky
ABC: 0.3
Barva produktů: Bílá, Zelená
Materiál: Plast
Rozměr: 0.8 x 0.82 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: