Tvořítka na dezerty (4ks) Classic M | bílá

Kód: LY010
Novinka Tip
Značka: GIFTLAB
359 Kč –31 %
Tvořítka na zmrzlinu Classic M | bílá
359 Kč –31 % 249 Kč
Skladem (> 6 ks)
Můžeme doručit do:
29.10.2021

40-232BpaMÝCKANEP

Nejlepší zmrzliny jsou ty, které jste vyrobili sami! V parném horku nebo jen na chuť – dopřejte si pravou domácí zmrzlinu.

Materiál: Silikon

Délka (cm): 25,8

Šířka (cm): 14,6

Výška (cm): 2,6

Дизайн без названия

12 RECEPTŮ A TIPY NA PŘÍPRAVU DOMÁCÍ ZMRZLINY

                          STÁHNOUT ZDARMA

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tvořítka na zmrzlinu Classic M ideální pro výrobu chutných zmrzlin i bez použití stroje na výrobu zmrzliny.

  • Vysoce kvalitní materiál: tato forma na připravu nanuků vyrobená z profesionálního kvalitního silikonového materiálu, 100% bez BPA, flexibilní a odolná - netoxická a opakovaně použitelná, lze ji použít při teplotě od -40 ° C do + 230° C
  • Kreativní tvořítka: výroba zmrzliny doma je velká zábava a je to dobrý způsob, jak strávit čas s dětmi. Do formy můžete přidat čerstvé ovoce a ovocný džus, sladit různé barvy, pak získáte krásné barevné nanuky
  • Snadné čištění a opakované použití: tvořítka na nanuky jsou vyrobeny z měkkého potravinářského silikonu, můžete je překlopit naruby a vyčistit rukama nebo je vložit do myčky. Díky měkkému silikonu se zmrzlina snadno vyjme, jakmile je zmrzlá
  • Velký rozsáh použití: tyto tvořítka na zmrzlinu lze použít pro mikrovlnnou troubu, troubu, lednici, mrazák a myčku. Použijte jej k připravě nanuků, dortu, chleba, pudinku, želé, jogurtu, čokolády, fondánu a dokonce i ručně vyrobeného mýdla

 


Pokud byste měli zájem o odběr většího množství, kontaktujte nás.

Rádi Vám poskytneme podrobné a zvýhodněné podmínky.

Ready-Martin-

Kontakty:

Tel.: +420 737 277 070

Email: martin@giftlab.cz

Doplňkové parametry

Kategorie: Tvořítka na zmrzlinu
Záruka: 2 roky
ABC: ACBQ
Barva produktů: Bílá
Délka (cm): 25.8
Materiál: Silikon
Šířka (cm): 14.6
Výška (cm): 2.6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: