Moderní rešení pro Váš domov

Je tu zcela nová doba a to znamená, že je čas na některá nová řešení. Pokud máte potíže s přemýšlením o sobě, proč si nemyslet na pár pro svůj domov? Pomůžeme vám začít s několika řešeními.

1. Nezanedbávej čistotu

Дизайн без названия

V roce 2020 jsme upřednostňovali čistotu pro sebe a své blízké a udržujeme ji jako prioritu v roce 2021. Bezdotykový dávkovač mýdla Umbra OTTO je skvělý doplněk do kuchyní, koupelen a vchodů. Udržuje bakterie mimo dávkovač a umožňuje snadné mytí nebo dezinfekci rukou. S rozšiřováním řady Otto v tomto roce, je nyní více než kdy jindy středem pozornosti udržování čistoty.

2. Buď organizovaný

Дизайн без названия (1)

Chápeme to - nepořádek se stane! Máme řešení. Otočný organizér na kosmetiku Umbra PIROUETTE, se otáčí o 360 stupňů pro snadný přístup ke všem vašim produktům a díky jeho přizpůsobitelným přihrádkám je jejich organizování hračkou. Organizéry jsou dokonalým doplňkem koupelnových ploch a jedním z nejjednodušších řešení, které můžete zkontrolovat.

3. Přidej rostliny

Дизайн без названия (2)

Vystupte z retro éry a začleňte do svého domova budoucnost dekoru. Biofilní design je stále častější a jedním z nejjednodušších způsobů, jak ho přidat, je Bylinková a rostlinná sada Umbra Giardino. Přirozeným pěstováním bylin nebo rostlin ve vašem prostoru, okamžitě přidáváte do svého designu biofilní prvky.

4. Začni dekorem

Дизайн без названия (3)

Máte prostor plný nábytku, ale v místnosti se pořád cítíte, jako by ji něco chybělo - Co byste měli dělat? Jedním z nejjednodušších dekoračních předmětů, které lze přidat je zrcadlo. Zrcadla okamžitě zvětšují místnost a oživují ji. Jedno z našich nejnovějších zrcadel, Kulaté zrcadlo s titanovým rámem Umbra Hubba Mirror , může být nastavena v libovolném úhlu, aby odpovídala estetice místnosti.

Дизайн без названия (4)

Dalším jednoduchým doplňkem interiéru jsou fotorámečky. Fotorámečky jsou atraktivní a přidávají do vašeho prostoru individuální přístup. Tato sada 3 rámů patři k řadě Exhibit Frames. Jsou připevněna k černému nebo bílému kovovému nosníku, které lze přesouvat a vytvářet několik konfigurací, které nejlépe vyhovují vzhledu pokoje.

Nechte se inspirovat dalšími moderními a designovými řešeními